Крок до здорового майбутнього
У Південноукраїнському ліцеї №2 впроваджується реформа шкільного харчування, яка передбачає перехід на збалансоване, корисне та різноманітне меню. Основна мета – формування здорових харчових звичок у школярів та підвищення рівня обізнаності щодо правильного харчування.
Особливу роль у цьому процесі відіграють учні 11 класу, які активно долучилися до освітньо-соціального проєкту «П’ять кроків до здорового харчування». Протягом реалізації проєкту старшокласники вивчали принципи здорового раціону, аналізували харчові звички однолітків.
Завдяки ініціативності ліцеїстів, у школі зростає інтерес до здорового способу життя, а сама реформа харчування стає не лише адміністративним нововведенням, а й справжнім учнівським рухом за краще майбутнє.
Також, учнівським самоврядуванням ліцею було розроблено пам’ятку для учнів початкової школи.
Пам’ятка: Здорове харчування для дітей
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради
Департамент освіти і науки Миколаївської облдержадміністарції
Миколаївський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти
Міністерство освіти і науки україни
Український Центр Оцінювання Якості Освіти
Управління Державної служби якості освіти у Миколаївській області